Med hensyn til taxaer var vi da nok lige lidt for optimistiske. Selvfølgelig var der en, der forsøgte at snyde os. Ingen taxameter og har ikke haft noget i 7 år. Så var det måske tide at få et! Nå, men selvom han prøvede at aftale fast pris med os ville vi ikke køre med ham, så i bedste Heikendorfske stil stod vi alle sammen ud midt på gaden og fandt en taxa, der havde taxameter. Det skal retfærdigvis sige at det er den eneste taxa, der har forsøgt at snyde.

Til gengæld er jeg træt af at blive betragtet som andenrangsmenneske på grund af mit køn. Det er KUN Henrik, der bliver hilst på, det er uanset om det er på vores internationale hotel, der burde vide bedre eller i taxaer. Hvis jeg træder ind og fortæller, hvor vi skal hen, venter de for at høre om det nu kan være rigtigt.

Hvis jeg beder om regningen lægger de den over til Henrik, dumt af dem, for det betyder nul tips! Så kan de lære det, selvom jeg inderst inde godt ved at det er for sent at opdrage hele Tyrkiets befolkning;-)

I moskeerne er der separate bedesteder for kvinder, de bliver henvist til et eller andet lille hummer ude i siden mens mændene kan være over det hele.

Min indre rødstrømpe er godt udfordret af at her:-(