I går efter badning tog vi på eventyr!!!

Det bestod egentlig bare i at tage den første den bedste bus ved stoppestedet, det var ikke en almindelige nr. 98, den kender vi ruten på. I stedet blev det 889, som kører et sted hen, hvor vi helt sikkert var de første turister, der var. Vi følte slet ikke trang til at stå af på turen, det var et lidt skummelt sted, synes vi, så vi ventede bare ved endestationen og hoppede på en anden bus et mere befærdet sted.

Den kørte downtown, og vi fandt et ok sted at spise.
Det var blevet sent, 23.30, så vi besluttede at tage en taxa hjem, regnede med at han kunne finde ud af at køre direkte uden eventyr, men det kunne han ikke. I hvert fald blev han lidt knotten over at vi godt vidste at han tog os på en mindre rundtur, og vi gjorde opmærksom på det. Der røg de drikkepenge, bortset fra dem han selv sørgerede for via den ekstra tur. BANDITTER! Vi blev også bonnet for meget på kortet i restauranten, de “glemte” at give Henrik en regning, og da han selvfølgelig bad om den, var den lige 20 euro mindre end det de havde taget på kortetsmiley

Vi havde planlagt tur til Vatikanet, havde set at der var åbnet sidste søndag i måneden, det skulle være i dag ifølge vores kalender, men ikke ifølge den gregorianske…..Ja, ja vi tog fejl, man vi tager nok derind alligevel, eftersom Paven siger hej kl. 12.00. Måske siger han noget andet, vi ved det ikke. Nærmere info følger.