Hm, vi havde planlagt at starte dagen i pølen, men den plan blev hurtigt lavet om da det regnede! Vi besluttede os derfor at kigge lidt nærmere på Colosseum, tog hotellets shuttlebus til Peterskirken og derfra videre med en lokal bus til den lokale hovedbane. Resten af vejen gik vi.

Vi lavede et pitstop på vejen for at spise frokost, pizza, ikke verdens bedste men de lagde bunden….

Alle Roms turister havde åbenbart fået samme gode idé med at besøge Colosseum, i hvert fald var der en kæmpelang kø for at komme ind, så det opgav vi. Vi mener, optimistisk, at det er alle weekendturisterne, der kun har to dage, der stod i kø i dag, og køen derfor er minimal på mandag. Hm, lad os nu se, i hvert fald vil vi gerne ind og se det.

Vi havde stor succes med at benytte de offentlige transportmidler i Rom, vi har både brugt metro og bus, selvom vi selvfølgelig havde glemt vores guidebog, og dermed kort over byen. Man er vel lokalkendt efter et par dage.

Lige nu er Victor og Henrik ved pølen, regnen ER holdt op, og Isabella og jeg slapper af på værelset.