Nå, det er måske en anelse overdrevet, i hvert fald er det aften! Efter lidt badning og solbadning tog vi en taxa til Campo de’ Fiori for at spise. Henrik havde set en hyggelig familierestaurant (nej, McDonals er IKKE en familierestaurant, det er slet ikke en restaurant!!!), hvor farmand serverede og mamma stod i køkkenet. Vi fandt restauranten og nu var det sønnike, der var tjener og nej, hvor var det god mad. Ovenikøbet halv pris af det elendige måltid vi fik i går på hotellet.

Efter det gik vi en tur tilbage til Trevi-fontænen, og hvor der før var en million milliard mennesker, var der nu sådan cirka dobbelt så mange. Jeg ved ikke, hvad de lavede der.
Vi gik lidt rundt og nød Rom by night og tog derefter en taxa hjem igen. I morgen står den på sol og pøl fra morgenstunden og så tager vi nok en tur til Colosseum. Søndag regner vi med at paven inviterer på te, i hvert fald kommer vi uanmeldt.

Mange af de “store” steder ligger i gå afstand af hinanden, så det er jo dejligt, vi får set en del.

Vi har også fået anbefalet en restaurant af Kirsten fra Fitzonen, den bliver vi selvfølgelig også nødt til prøve.